site logo

NetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstream
Netstream

Endpoint Security


Een gelaagde beveiliging is de beste manier om uw netwerk infrastructuur en alle gevoelige bedrijfsinformatie te beveiligen. Dit heet Total Security. Dit biedt vanuit één apparaat alle cruciale beveiligingsonderdelen voor uw infrastructuur. Ideaal voor kleinere ondernemingen om een gelaagde beveiliging te realiseren. NetStream levert, implementeert en onderhoudt Total Security op basis van Check Point EndPoint Security en Sophos Enduser Protection. In vogelvlucht stellen wij deze aan u voor. Wilt u meer weten? Klikt u dan op contact.

 

Check Point Endpoint Security™

Check Point Endpoint Security™ is de eerste én enige single agent die alle kritische componenten voor volledige beveiliging op het eindpunt combineert. Check Point levert een hoger niveau van beveiliging en is ook de enige single agent om Data Security and Remote Access VPN op te nemen.

 

Sophos Enduser Protection

Allesomvattende beveiliging voor zowel gebruikers als data. Bescherming voor desktops, laptops, mobile devices, data, web and zelfs email. Allemaal mogelijk zonder één licentie. Werkt op basis van antivirus protection, data encryption en mobile control. Wat uw medewerkers ook gebruiken, waar ze ook maar zijn: zij zijn volledig beschermd.

 

contact opnemen

Uitgelicht
Content Security
Content Security

Antivirussoftware zijn computerprogramma's die proberen om...

Lees meer
Endpoint Security
Endpoint Security

Een gelaagde beveiliging is de beste manier om uw netwerk infrastructuur...

Lees meer
Sterke Authenticatie
Sterke Authenticatie

De juiste Authenticatie oplossingen garanderen dat uitsluitend...

Lees meer
Netwerken
Netwerken

NetStream installeert en onderhoudt al uw bedrijfsnetwerken...

Lees meer
Firewalls
Firewalls

Uw firewalls worden desgewenst 24 uur per dag...

Lees meer
Wireless networking
Wireless networking

Lees meer