site logo

Netstream


Roadshow GDPR Sophos Netherlands
Vanuit Europa is men hard aan het werk een nieuwe Data Protection Regulation (GDPR) op touw te zetten. Verwacht wordt dat deze nieuwe regulering eind 2015 een wet wordt waar ook Nederlandse bedrijven aan moeten voldoen. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 75% van de organisaties niet weten wat de regulering inhoudt en wat het voor hun eigen organisaties betekent. 

Daarnaast gaat vanaf 1 januari 2016 de Nederlandse meldplicht datalekken gelden, waarmee een hoop organisaties risico op hoge boetes lopen zonder het zelf te beseffen.

Voldoet uw organisatie aan de nieuwe regels?

Sophos en NetStream slaan de handen in elkaar om uw bedrijf op de hoogte te brengen van de nieuwe regelgeving. Tijdens twee separate ontbijtsessies, leert u alles wat u moet weten over deze nieuwe regelgeving en hoe u zich hier op voorbereid. 

Op 10 en 19 november organiseren we twee ontbijtsessies van maximaal anderhalf uur. In die tijd krijgt u uitleg over de nieuwe regelgeving en tips hoe uw organisatie zich kan voorbereiden. De sessies beginnen om 8.30 AM met ontbijt op onze kosten, en na anderhalf uur bent u op tijd klaar om weer voor de lunch op kantoor te zijn. 

Mis het niet!

Beide sessies vinden plaats op het kantoor van NetStream BV. Schrijf u snel in want er is slechts plek voor 12 personen per sessie.

 

Aanmelden

Naam: *
Bedrijfsnaam*
E-mailadres: *
Eventuele opmerkingen

SOPHOS - Platinum Solution Partner
Onze producten
Laatste Nieuws