site logo

NetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstream
Netstream

Firewalls

Een firewall is een netwerk apparaat bedoeld om uw netwerk te beschermen tegen misbruik van buitenaf. Het beschermde netwerk is vaak een intranet of intern netwerk. Het ongewenste verkeer bestaat bijvoorbeeld uit aanvallen van hackers, inbraken van computervirussen, spyware, spam en denial of service attacks. NetStream levert, implementeert en onderhoudt firewalls van twee topmerken: Check Point en SOPHOS. In vogelvlucht stellen wij deze aan u voor. Wilt u meer weten? Klikt u dan op contact.

Check Point

Check Point Security Gateways bieden uitgebreide, flexibele en uitbreidbare beveiligingsoplossingen. Exact, modulair en gemakkelijk aan te passen aan de behoeften én budgetten van uw organisatie. Kortom, betaalbare beveiliging die u altijd perfect past.

Meer weten?
Lees nu de achtergrond in de pdf ……

SOPHOS

UTM staat voor Unified Threat Management. Sophos UTM's eenvoudige, intuïtieve user interface (UI) is ontworpen voor u. Het laat u snel uw netwerk en gebruikers beschermen. En het vereenvoudigt het dagelijkse management. Sophos UTM helpt u om uw veiligheid te consolideren, zonder afbreuk te doen aan de doeltreffendheid ervan. Beveilig uw netwerken met antivirus, next-generation firewall, Wi-Fi, en webserver protection. Met slechts één krachtige en simpele toepassing. Sophos UTM beschermt uw gebruikers overal en altijd. Het maakt uw beveiliging eenvoudiger te implementeren en te beheren.

Meer weten?
Lees nu de achtergrond in de pdf ……

Interesse in Unified Threat Management? Ontdek nu de Sophos UTM Shop

contact opnemen

Uitgelicht
Content Security
Content Security

Antivirussoftware zijn computerprogramma's die proberen om...

Lees meer
Endpoint Security
Endpoint Security

Een gelaagde beveiliging is de beste manier om uw netwerk infrastructuur...

Lees meer
Sterke Authenticatie
Sterke Authenticatie

De juiste Authenticatie oplossingen garanderen dat uitsluitend...

Lees meer
Netwerken
Netwerken

NetStream installeert en onderhoudt al uw bedrijfsnetwerken...

Lees meer
Firewalls
Firewalls

Uw firewalls worden desgewenst 24 uur per dag...

Lees meer
Wireless networking
Wireless networking

Lees meer