site logo

NetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstream
Netstream

Implementatie: Engineering Safety


NetStream helpt u van plan tot praktijk. Dit betekent dat wij ook de implementatie van de aan u geadviseerde beveiligingsoplossingen verzorgen. Binnen budget en planning is uw maatwerkoplossing direct inzetbaar na oplevering.

Na de verkoop en het ontwerp van een oplossing volgt de implementatie. In de meeste gevallen gaat het om apparatuur die diep ingrijpt in de infrastructuur van een klant. Daarom zijn de engineers van NetStream deskundig, ervaren en hebben ze de juiste certificering. Wij weten maar al te goed dat als door implementatie van een nieuwe oplossing een deel (of geheel) het netwerk zou uitvallen dit voor onze klanten een grote schadepost met zich meebrengt. Daarom overlegt de engineer altijd vooraf met de klant wanneer en hoe het netwerk uit productie genomen mag worden. Alleen op deze manier wordt de continuïteit van een bedrijf gewaarborgd. Onze engineers staan daarom ook na kantooruren voor u klaar.

contact opnemen

Uitgelicht
Content Security
Content Security

Antivirussoftware zijn computerprogramma's die proberen om...

Lees meer
Endpoint Security
Endpoint Security

Een gelaagde beveiliging is de beste manier om uw netwerk infrastructuur...

Lees meer
Sterke Authenticatie
Sterke Authenticatie

De juiste Authenticatie oplossingen garanderen dat uitsluitend...

Lees meer
Netwerken
Netwerken

NetStream installeert en onderhoudt al uw bedrijfsnetwerken...

Lees meer
Firewalls
Firewalls

Uw firewalls worden desgewenst 24 uur per dag...

Lees meer
Wireless networking
Wireless networking

Lees meer