site logo

Netstream

Uw computer of netwerk beveiligen

Bent u op zoek naar het nieuwste van het nieuwste als het gaat om de opgeslagen bestanden op uw computer of netwerk beveiligen? De meest recente en uitgebreid methoden voor Network Protection, Enduser Protection en Server Protection. NetStream is een online aanbieder van diverse manieren om uw computer, netwerk of IT te beveiligen tegen aanvallen van buitenaf. NetStream is uw nieuwe beveiligingspartner.

Authenticatie bij de SOPHOS scan

NetStream biedt u de mogelijkheid uw computer of WiFi netwerk een scan te geven. Dit is een scan door de programma’s van het wereldwijd bekende en gebruikte merk SOPHOS, dat voornamelijk wordt gebruikt voor organisaties en ondernemingen. Door een uitgebreide en succesvolle scan weet u of en waar er nog beveiligingswerk aan de winkel is en hoe NetStream u daarbij kunt helpen. Vervolgens kunt u weer vertrouwen op de authenticatie van uw apparatuur.

SOPHOS, security made simple

Waar heeft u behoefte aan? Wat is er nodig om u een gerust gevoel over de veiligheid en betrouwbaarheid van uw netwerken en databestanden te geven? NetStream kan u daarbij helpen, ook als u nog niet precies weet wat u eigenlijk wilt. Zo kunt u in een persoonlijk gesprek meer leren over alle mogelijkheden die u heeft. Hierdoor wordt beveiliging precies wat de SOPHOS-slogan al noemt: security made simple.

Kies voor beveiliging, kies voor SOPHOS Protection

Maak vandaag verder kennis met NetStream en alle mogelijkheden die wij u bieden op gebied van van Network Protection, Enduser Protection en Server Protection. Bekijk de website voor meer informatie en maak direct een vrijblijvende afspraak om de voor uw netwerk meest geschikte beveiliging te bespreken.

Stel uw vraag
Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw bericht ...*
SOPHOS - Platinum Solution Partner
Onze producten
Laatste Nieuws