site logo

NetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstream
Netstream

Netwerken


NetStream installeert en onderhoudt al uw bedrijfsnetwerken op basis van de netwerken van mondiaal A-merk Cisco en Sophos. Een uitzonderlijk veilige en betrouwbare oplossing.

Cisco Borderless Networks verbinden iedereen, overal, waar en wanneer dan ook, via elk gewenst apparaat veilig, betrouwbaar en naadloos met elke gewenste resource. U maakt met Cisco van NetStream optimaal gebruik van de mogelijkheden van participatie waarmee iedereen altijd overal met behulp van ieder gewenst apparaat naadloos, betrouwbaar en veilig kan samenwerken.

 

Cisco

Dankzij Cisco Borderless Networks kunt u:

  • Innovatie en operational excellence versnellen door grotere flexibiliteit en efficiëntie.
  • Met een grenzeloos netwerk kunnen werknemers, partners en klanten overal en altijd samenwerken.
  • Combinatie van draadloze en niet-draadloze productieprocessen om de kosten te verlagen en de veiligheid te vergroten.
  • Bevordering van een dynamisch bedrijfsmodel.

 

Sophos wireless

Uw draadloze netwerken hebben hetzelfde beleid en bescherming nodig als het bedrade netwerk. Dit gaat moeilijk zonder een manier om centraal het netwerk te beheren en beveiliging uit te breiden. Veel dedicated wireless oplossingen zijn duur en moeilijk te configureren, met bijna teveel functies voor de meeste bedrijven. De andere optie, met wireless antennes ingebouwd in de firewall hardware, geeft niet de benodigde WiFi dekking en flexibiliteit. En als uw organisatie meerdere externe kantoren heeft dan kan het opzetten van draadloze verbindingen op elke locatie een uitdaging zijn.

 

Eenvoudig draadloze netwerken maken, beheren en beveiligen

Sophos Wireless Protection helpt u eenvoudig draadloze netwerken te maken, beheren en beveiligen, zodat u een consistent geheel krijgt binnen uw organisatie. De Sophos Wireless Access Points kunnen overal worden aangesloten en worden centraal vanuit de Sophos UTM geconfigureerd. Door deze flexibiliteit heeft u volledige WiFi dekking.

U kunt ook wifi-hotspots en toegangsmogelijkheden voor gasten opzetten naar uw kantoren of remote branches. Wireless Protection ondersteunt back-end authenticatie waardoor u gebruik kunt maken van uw bestaande Active Directory om uw gebruikers te authenticeren. Ook two-factor authenticatie wordt ondersteund. En door de hotspot customization opties kunt u een volledige bedrijfseigen hotspot ervaring aan uw bezoekers en gasten bieden.

 
Intrusion Prevention

Intrusion prevention voor uw netwerk is van cruciaal belang voor het veilig werken en de bescherming van uw dataverkeer. NetStream is hierin uw ervaren partner door de bundeling voor u op één ervaren adres van zowel hardware en software als diensten. NetStream levert, implementeert en onderhoudt Intrusion prevention op uw netwerken op basis van Sophos Network Protection en Check Point. In vogelvlucht stellen wij deze aan u voor. Wilt u meer weten? Klikt u dan op contact.

 

Check Point Intrusion Prevention System

Het Check Point Intrusion Prevention System biedt u een complete, geïntegreerde Intrusion Prevention, resulterend voor u in een toonaangevende totale beveiliging van uw systeem en de prestaties. Het Intrusion Prevention System, IPS Blade garandeert u volledige bescherming tegen de bedreiging van zowel klanten en servers als andere kwetsbare onderdelen van uw netwerk.

 

Sophos Network Protection met Sophos IPS

Het hebben van een internet verbinding maakt uw netwerk zichtbaar voor aanvallers. Een computer die rechtstreeks is aangesloten op het web zal mogelijk al binnen enkele minuten doelwit worden van een hacker, dus het is belangrijk dat essentiële bescherming geregeld is voor de computers in uw netwerk.

Sophos Network Protection bevat vele volledig geïntegreerde functies: een Intrusion Prevention System, denial-of-service bescherming, een VPN-gateway, een HTML5 VPN-portal, geavanceerde routing en meer. Hierbinnen is vooral van belang het Sophos Intrusion Prevention System (IPS). Dit maakt het voor de gebruikers uiterst eenvoudig om te monitoren wat er gaande is met web connections. Ook detecteert Sophos IPS web based aanvallen die proberen zichzelf voor te doen als gelegimiteerd webverkeer.

 

contact opnemen

Uitgelicht
Content Security
Content Security

Antivirussoftware zijn computerprogramma's die proberen om...

Lees meer
Endpoint Security
Endpoint Security

Een gelaagde beveiliging is de beste manier om uw netwerk infrastructuur...

Lees meer
Sterke Authenticatie
Sterke Authenticatie

De juiste Authenticatie oplossingen garanderen dat uitsluitend...

Lees meer
Netwerken
Netwerken

NetStream installeert en onderhoudt al uw bedrijfsnetwerken...

Lees meer
Firewalls
Firewalls

Uw firewalls worden desgewenst 24 uur per dag...

Lees meer
Wireless networking
Wireless networking

Lees meer