site logo

NetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstream
Netstream

Project management


NetStream voert uw opdracht uit op basis van in de praktijk bewezen methodieken voor projectmanagement. Dit betekent dat alle facetten van onze advisering, implementatie en service zijn gewaarborgd. Ook vindt u hiervoor binnen NetStream één ervaren projectmanager die totally dedicated is aan uw opdracht.

Uw project komt voor wat betreft planning, uitvoering, bijstelling en evaluatie in handen van één centrale projectleider bij NetStream. Alle voortgang en eventuele bijstellingen nemen wij direct met de opdrachtgever door. De uitvoering van alle gemaakte afspraken op technisch, planmatig en budgettair niveau is hierdoor geborgd. Hierdoor kunt u uw project loslaten, in handen geven van NetStream en uw kostbare tijd besteden aan uw eigenlijke core business.

contact opnemen

Uitgelicht
Content Security
Content Security

Antivirussoftware zijn computerprogramma's die proberen om...

Lees meer
Endpoint Security
Endpoint Security

Een gelaagde beveiliging is de beste manier om uw netwerk infrastructuur...

Lees meer
Sterke Authenticatie
Sterke Authenticatie

De juiste Authenticatie oplossingen garanderen dat uitsluitend...

Lees meer
Netwerken
Netwerken

NetStream installeert en onderhoudt al uw bedrijfsnetwerken...

Lees meer
Firewalls
Firewalls

Uw firewalls worden desgewenst 24 uur per dag...

Lees meer
Wireless networking
Wireless networking

Lees meer