site logo

NetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstream
Netstream

SMS Gateway

NetStream levert haar klanten al vele jaren expertise op het gebied van netwerkbeveiliging en netwerkinfrastructuren. Door nauwgezet naar klanten te luisteren NetStream naast het leveren van expertise en producten de dienstverlening uitgebreid met een aantal services. Eén van deze services de StreamSMS service.

StreamSMS levert een klant de mogelijkheid SMS te gebruiken als middel voor diverse diensten. Zo kan deze service gebruikt worden voor sterke authenticatie van de medewerkers of om interne systemen te monitoren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De service is zo ingericht dat het gekoppeld kan worden aan zoveel mogelijk verschillende systemen in het netwerk van dek lant.

Ook is de service zo ingericht dat de uptime wordt gemaximaliseerd. Redundante systemene maar ook verschillende "telecom carriers" zijn slechts voorbeelden van een implementatie die er op gericht is een maximale uptime te garanderen.

contact opnemen

Uitgelicht
Content Security
Content Security

Antivirussoftware zijn computerprogramma's die proberen om...

Lees meer
Endpoint Security
Endpoint Security

Een gelaagde beveiliging is de beste manier om uw netwerk infrastructuur...

Lees meer
Sterke Authenticatie
Sterke Authenticatie

De juiste Authenticatie oplossingen garanderen dat uitsluitend...

Lees meer
Netwerken
Netwerken

NetStream installeert en onderhoudt al uw bedrijfsnetwerken...

Lees meer
Firewalls
Firewalls

Uw firewalls worden desgewenst 24 uur per dag...

Lees meer
Wireless networking
Wireless networking

Lees meer