site logo

Netstream

Uw computer beveiligen dankzij SOPHOS

Bent u op zoek naar een nieuwe, betere en simpelere manier om uw netwerk (client, server en datanetwerk) te beveiligen? Wilt u niets minder dan het beste en nieuwste van het nieuwste om uw persoonlijke of zakelijke bestanden achter een figuurlijke slot en grendel te houden? Maak dan kennis met de mogelijkheden en veiligheid die SOPHOS protection u te bieden heeft!

Al uw bestanden beveiligd dankzij SOPHOS

NetStream is uw nieuwe samenwerkingspartner om uw netwerk zo goed mogelijk te beveiligen. Hierbij maken we gebruik van de oplossingen van SOPHOS, een toonaangevend merk als het gaat om het beveiligen van computernetwerken. SOPHOS heeft hiervoor drie pijlers ontwikkeld, namelijk:

  • Network Protection, voor het beveiligen van het netwerk;
  • Enduser Protection, voor het beveiligen van clients en
  • Server Protection, voor het beveiligen van servers.

Deze pijlers bevatten soft- en/of hardware oplossingen om bovengenoemde beveiliging te kunnen bieden.

Beveiligingsmogelijkheden van SOPHOS

U kunt bij NetStream kiezen uit een groot pakket aan beveiligingsmogelijkheden van SOPHOS. Zo kunt u gebruik maken van de sublieme hardware van SOPHOS om uw netwerk te beschermen. Hiernaast bieden wij u bescherming van data, mail, web en nog veel meer. NetStream is als Platinum Reseller van SOPHOS in staat u het beste van SOPHOS te bieden.

Kies voor beveiliging, kies voor SOPHOS

Treed vandaag nog binnen in de wereld van netwerk- en computerbeveiliging en maak kennis met de protection producten van SOPHOS die NetStream u te bieden heeft. Wilt u meer informatie voor u besluit welk deel van uw netwerk u wilt of dient te beveiligen? Schrijf u dan in voor één van de seminars of neem contact met ons op voor een gedegen advies!

Stel uw vraag
Uw naam: *
Uw e-mailadres: *
Uw bericht ...*
SOPHOS - Platinum Solution Partner
Onze producten
Laatste Nieuws