site logo

NetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstream
Netstream

Authenticatie oplossingen


De juiste Authenticatie oplossingen garanderen dat uitsluitend geautoriseerde personen van uw organisatie toegang krijgen tot gevoelige informatie. Hiermee beschermt u uw cruciale bedrijfsgegevens. NetStream is hierin uw ervaren partner door de bundeling voor u op één ervaren adres van zowel hardware als software.

NetStream levert, implementeert en onderhoudt Authenticatie oplossingen op uw netwerken op basis van SafeNet eToken, Sophos One Time Password authenticatie en NetStreamSMS dienst. In vogelvlucht stellen wij deze aan u voor. Wilt u meer weten? Klikt u dan op contact

 

SafeNet eToken

SafeNet is wereldwijd marktleider in informatiebeveiliging. SafeNet eToken biedt een breed scala authenticatie oplossingen die u de garantie geven dat uitsluitend geautoriseerde personen van uw organisatie toegang krijgen tot gevoelige informatie.

 

Sophos One Time Password authenticatie

Sophos Network Protection biedt een two-factor One Time Password authenticatie oplossing. Door dit extra niveau van toegangscontrole wordt de beveiliging aanzienlijk verhoogd.

 

NetStream StreamSMS dienst

NetStream levert haar klanten al vele jaren expertise op het gebied van netwerkbeveiliging en netwerkinfrastructuren. Door nauwgezet naar klanten te luisteren heeft NetStream, naast het leveren van expertise en producten, de dienstverlening uitgebreid met een aantal services. Eén van deze services is de StreamSMS service.

StreamSMS levert een klant de mogelijkheid SMS te gebruiken als middel voor diverse diensten. Zo kan deze service gebruikt worden voor authenticatie van de medewerkers of om interne systemen te monitoren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De service is zo ingericht dat het gekoppeld kan worden aan zoveel mogelijk verschillende systemen in het netwerk van een klant. Ook is de service zo ingericht dat de uptime wordt gemaximaliseerd. Redundante systemen maar ook verschillende "telecom carriers" zijn slechts voorbeelden van een implementatie die er op gericht is een maximale uptime te garanderen.

 

contact opnemen

Uitgelicht
Content Security
Content Security

Antivirussoftware zijn computerprogramma's die proberen om...

Lees meer
Endpoint Security
Endpoint Security

Een gelaagde beveiliging is de beste manier om uw netwerk infrastructuur...

Lees meer
Sterke Authenticatie
Sterke Authenticatie

De juiste Authenticatie oplossingen garanderen dat uitsluitend...

Lees meer
Netwerken
Netwerken

NetStream installeert en onderhoudt al uw bedrijfsnetwerken...

Lees meer
Firewalls
Firewalls

Uw firewalls worden desgewenst 24 uur per dag...

Lees meer
Wireless networking
Wireless networking

Lees meer