site logo

NetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstreamNetstream
Netstream

Wireless Networking

NetStream Levert aan onze klanten complete draadloze netwerken. Het bouwen van een draadloos netwerk lijkt eenvoudig maar is het niet. Een goed draadloos netwerk kan alleen bestaan als de AccessPoints op de juiste locatie zijn opgehangen en een Wireless LAN Controller het verkeer en de verbindingen met de clients regelt. Daarom voert NetStream altijd vooraf een Wireless survey uit met de beste WiFi planning software om de beste locaties voor het ophangen van de AccessPoints te kunnen bepalen.

We bouwen de draadloze netwerken op basis van Cisco of SOPHOS. Waar Cisco een meer compleet portfolio levert van AccessPoints en controllers voor elke mogelijke situatie bij een klant levert SOPHOS een uitstekende oplossing op basis van de meest gebruikte technieken. Tevens combineert SOPHOS WiFi direct met hun Firewall en “Threat Prevention” technologie.

Cisco : Enterprise-klasse Wireless LAN-technologie

Draadloze netwerken van Cisco ondersteunen de meest veeleisende, moderne zakelijke toepassingen, zoals multimedia- en collaboration-toepassingen. Deze netwerken bieden onder andere:

  • Hoge prestaties
  • Geavanceerde technologie
  • Uitgebreide intelligentie

Dankzij de draadloze netwerken van Cisco kunnen bedrijven verder gaan dan alleen BYOD-toegang (Bring-Your-Own-Device) en een serieuze strategie voor bedrijfsmobiliteit ontwikkelen. Deze netwerken bieden de belangrijkste component van draadloze toegang voor oplossingen, zoals Cisco Mobile Workspace, Connected Mobile Experiences en Unified Access. De draadloze netwerktechnologieën van Cisco stimuleren mobiele werknemers, klanten en leden van community's tot betere prestaties.

Klik hier voor meer informatie over de draadloze oplossingen van Cisco.

SOPHOS : UTM wireless protection

Zorgt voor een veilige en betrouwbare draadloze toegang voor het hele kantoor. Vereenvoudig met behulp van Sophos UTM, als centrale WLAN controller, uw Wi-Fi-beheer en beveiliging. De AccessPoints van SOPHOS worden automatisch herkend en geconfigureerd door de UTM controller. Dat betekent dat het toevoegen van AccessPoints om nieuwe locaties af te dekken zeer eenvoudig wordt. Ook beveiligd de UTM controller al uw clients tegen allerlei bedreigingen die een gevaar zijn voor het WiFi netwerk.

Wat doet SOPHOs nog meer voor u:

Biedt gasten WiFi en BYOD toegang. SOPHOS UTM geeft uw gasten eenvoudig te beheren toegang tot het internet of ander netwerk zonder extra benodigde apparatuur, licenties of complexe configuratie.

Tevens kunt u de beleving die gasten hebben aan hun en uw behoeften afstemmen. Configureer hoeveel bandbreedte gasten toegewezen krijgen en u kunt vouchers maken met inlog codes waarop ook het logo en de slogan van uw bedrijf staan.

Klik hier voor meer informatie: PDF downloaden.

contact opnemen

Uitgelicht
Content Security
Content Security

Antivirussoftware zijn computerprogramma's die proberen om...

Lees meer
Endpoint Security
Endpoint Security

Een gelaagde beveiliging is de beste manier om uw netwerk infrastructuur...

Lees meer
Sterke Authenticatie
Sterke Authenticatie

De juiste Authenticatie oplossingen garanderen dat uitsluitend...

Lees meer
Netwerken
Netwerken

NetStream installeert en onderhoudt al uw bedrijfsnetwerken...

Lees meer
Firewalls
Firewalls

Uw firewalls worden desgewenst 24 uur per dag...

Lees meer
Wireless networking
Wireless networking

Lees meer